2015 Nasıl Geçti? 2016’dan Ne Bekliyorum?

Barceloneta

2015 her ne kadar toplum ve dünya genelinde sıkıntılı geçse de şahsım adına güzel bir yıldı diyebilirim. Çok kötü kayıplara, çok kötü fotoğraflara, daha fazla teröre, daha fazla kana ve daha fazla adaletsizliğe şahit oldum. Sahile vuran bebeği, ölen çocuğunu evinde derin dondurucuda “kokmasın” diye saklayan kadını ve teröre kurban giden insanları unutamıyorum.

2015’te bireysel gelişimim adına önemli aşamalar kaydettim. Kendimi kendime kanıtladım. Mesleki, sosyal ve ikili ilişkilerimde önemli adımlar attım. Geleceğe yönelik daha somut planlar yapmamı sağlayan olaylara tanık oldum. Hayat standardımı yükseltecek kararlar aldım ve bunları uyguladım. Çok güzel insanlar tanıdım ve hayatımda olan güzel insanlarla daha yakın oldum. 

İlk kez yurt dışı tatiline gittim. Hatta bireysel olarak ilk tatilimi de gerçekleştirmiş oldum. Ekim ayındaki Barselona ve İbiza deneyimim benim için gerçekten önemli ve güzel bir adımdı. Adımdı diyorum çünkü 2016’da temellerini atmayı düşündüğüm yurt dışında yaşama planımın önemli bir basamağıydı.

Ibiza
Ibiza
Barceloneta
Barceloneta

Mesleki anlamda da oldukça geliştiğim bir yıldı 2015. Teknokrasi ile çok güzel işlere imza attık, 2016’da bunun da üzerine koyarak devam edeceğimizden hiç şüphem yok. 

2015, 2016’da yapacağım somut işlerin aslında birer önizlemesini yaşadığım yıl oldu. 2016’da çok daha fazla içerik üreteceğim ve çok kapsamlı bir rehber olmasını hedeflediğim Analytics Turkey ‘i yaz aylarında yayına aldım. Bununla birlikte 2 yeni içerik projesinin daha yayında olacağını söylemeliyim. 

2016’da daha çok okumayı, daha çok izlemeyi, daha çok yazmayı, daha çok öğrenmeyi, daha çok üretmeyi, arkadaşlarımla ve sevdiklerimle daha çok vakit geçirmeyi, daha mutlu, daha huzurlu ve daha iyi bir insan olmayı hedefliyorum. Bebeklerin ve çocukların ölmediği, adaletsizliğin kol gezmediği, huzur ve mutluluğun arttığı bir dünya hayal ediyorum.